Maldív-szigetek

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Maldív-szigetek

Eladó ingatlan Maldív-szigeteken

A Maldív-szigetek egy trópusi ország az Indiai-óceánban, amely 26 gyűrűs atollból áll, és több mint 1000 korallsziget alkot. Ezek a szigetek a strandokról, a kék víz-lagúnákról és a hosszú korallzátonyokról híresek. Malé a főváros és a legnépesebb város, amelyet hagyományosan a King's Islandnek hívnak, központi fekvése miatt.

Ha érdekli az eladó ingatlan vásárlása Maldív-szigeteken, akkor tudnia kell, hogy itt akár egy egész szigetet is vásárolhat vagy bérelhet. A Maldív-szigeteken nem hiányoznak a korallin-szigetek. Összesen 1192 sziget van, amelyek 35 000 négyzet mérfölden terjednek el, és így az Indiai-óceán országa az egyik legkülönfélébb a világon. E szigetek közül kevesebb mint 200 lakik, és míg a főváros, Malé sűrűbben lakott, mint Manhattan, a többiről többnyire tökéletes kilátás nyílik a korall, pálmafákkal és kék tengerrel borított lapos homok képeire.

A turizmus a Maldív-szigetek fő jövedelemforrása, és az ország meghódította a nászút és a magas szintű ünnepek piacát. A történelem során a kormány olyan politikát folytatott, amely a területeket az üdülőhelyek és szállodák építésére elhatározott vállalatoknak szállította, és most 50 éves bérleti szerződéssel osztja a szigeteket az érdekelt szállodák csoportjaihoz.

Jelenleg 126 üdülőhely található Maldív-szigeteken, de Maldív-szigeteken eladó ingatlan ritka.

A Maldív-szigetek szállodáinak kihasználtsága 60-80% körül mozog, a RevPar (szobánkénti bevétel) pedig háromszor magasabb, mint bármely más ázsiai célállomáson, tehát nagy a kereslet a befejezett helyek iránt. A Maldív-szigeteken eladó ingatlanok többségét, különösen az eladó szállodákat, két héten belül vásárolták meg, ám a siker egyik célpontjaként a Maldív-szigetek nagyon kevés növekedést tapasztalt a közelmúltban.

  •  
    Költözés a Maldív-szigetekre. Költöznek és élnek Maldív-szigeteken

        Amikor olyan helyekre gondolunk, ahol teljes mértékben el akarunk menekülni a környező valóságtól és a napi rutinból, azonnal eszünkbe jutnak: a Maldív-szigetek. Kétség nélkül árnyékuk, és a kollektív képzeletben rejlenek tökéletesen. Paradicsomi strandok, kristálytiszta tenger ... ideá ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB